Best Western Plaza

 1. Greqia
 2. Rhodes
 3. Rhodes
 • Best Western Plaza
 • 33 fotografi
 • Rekomandimi ynë
 • Minuta e parë
 • Ushqim i shkëlqyeshëm
 • Afer plazhit
 • Qendra e qytetit
 • Shërbim dhe ushqim i shkëlqyeshëm
 • Pishinë e hapur

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Best Western Plaza

Creation of description for this hotel is in progress.

Fasilitetet

 • За деца
  • Детско игралиште
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Lokacioni