Rodos Palladium

 1. Greqia
 2. Rhodes
 3. Sgourou
 • Rodos Palladium
 • 36 fotografi
 • Kodi i veshjes
 • Resort
 • Elegant
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Luksoze
 • Përzgjedhje e shkëlqyeshme
 • Plazh me rërë dhe guralecë
 • Në plazh
 • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Rodos Palladium

Creation of description for this hotel is in progress.

Fasilitetet

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Lokacioni