Dubai

Dubai është qyteti më i madh i Emirateve të Bashkuara Arabe dhe pa dyshim mund të thuhet se është një nga destinacionet më të vizituara në botë.Ndodhet në juglindje të Gjirit Persik.Në vetëm pak vite, Dubai është bërë sinonim i jetesës luksoze, një qendër e biznesit ndërkombëtar dhe një destinacion tërheqës turistik me çdo formë argëtimi që mund të imagjinohet.

Udhëtimet e tua