Amalthia Beach Resort

 1. Greqia
 2. Krit
 3. Agía Marína
 • Amalthia Beach Resort
 • 42 fotografi
 • Plazh me rërë
 • Për çifte
 • Ushqim i shkëlqyeshëm
 • Hotel modern dhe elegant
 • Plazh i mrekullueshëm
 • Në plazh

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Amalthia Beach Resort

Creation of description for this hotel is in progress.

Fasilitetet

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште

Lokacioni