Fibula Travel punëson Call Center Supervisor me eksperience pune në këte fushë

Travel Agency Skopje

Fibula Travel punëson Call Center Supervisor me eksperience pune në këte fushë.

Për zyrën tone në Shkup kërkojme mbikëqyrës call center me eksperience pune në këte fushë.

Pasqyrë e punë

Pozicioni i punës
Call Center Supervisor
Vendndodhja
Shkup
Orari i punës
Plotë
Përvoja
E detyrueshme.
Data e shpalljes
11.11.2022
Të gjitha CV-të shqyrtohenë
Regjistrohu!

Kualifikimet profesionale

 • Të paktën 2 vite eksperience pune në call center
 • Strukturimi dhe analiza e informacionit
 • Orientimi në detaje dhe gjetja e zgjidhjeve
 • Person krijues dhe proaktiv, inovativ dhe i orientuar drejt klientit
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi verbale dhe të shkruara
 • Njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze
 • Arsimim i lartë (do të konsiderohet një avantazh)
 • Eksperiencë në fushën e turizmit (do të konsiderohet një avantazh)
 • Njohuri të shkëlqyera të sistemeve kompjuterike

Përgjegjësitë

 • Ju monitoroni, koordinoni dhe zhvilloni ekipin për të siguruar funksionimin normal të aktivitetit të qendrës së thirrjeve
 • Ndiqni nëse kërkesat e klientëve përpunohen në mënyrë profesionale dhe nëse zgjidhen në kohën më të shkurtër të mundshme në përputhje me standardet e kompanisë
 • Jeni të përfshirë në projekte për zhvillimin dhe efikasitetin e aktiviteteve të qendrës së thirjeve
 • Ju organizoni takime të rregullta me ekipin, vendosni prioritete dhe afate , ju rregulloni planet nëse është e nevojshme
 • Përgatitni dhe përditësoni raportet e ngarkesës së punës, si dhe raporte të tjera të kërkuara nga menaxheri kompetent
 • Ndiqni procesin periodik të kontrollit të punës së punonjësve dhe koordinimit
 • Ofroni mbështetje operacionale për operatorët për mbarëvajtjen e aktivitetit të qendrës së thirrjeve
 • Ofroni mbështetje për punonjësit e tjerë për çështje që lidhen me aktivitetin e qendrës së thirrjeve

Certifikatat dhe/ose Licencat

 • Puna ne sektorin e turizmit nuk është e detyrueshme, por konsiderohet si avantazh
 • Një çertifikatë pune në qendrën e kujdesit ndaj klientit konsiderohet si avantazh

Ju ofrojmë

 • Pozicioni sfidues ne drejtimin e një kompani drejtuese të turizmit ne në vend dhe rajon
 • Një mundësi për të qenë pjesë e një biznesi që është në rritje dhe zhvillim të vazhdueshëm
 • Përparim i shpejtë në karrierë
A jeni të interesuar?
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në vrabotuvanje@fibula.com.mk