Njoftim për punësim Agjent udhëtimesh për shitje dhe planifikim udhëtimi në Strugë

Travel Agency Struga

Kerkojme punetorë turistik per shitje dhe planifikim udhetimi për në agjencinë e re të Fibulës në Strugë

Bëhuni pjesë e ekipit të ri se Fibulen në qytetin e Poezisë, Strugë. Nëse jeni një agjente udhëtimi që shet dhe planifikon udhëtime, tani është koha e duhur për të aplikuar. Fibula është një shtëpi për njerëz të rinj të talentuar, të cilët janë të gatshëm të ndajnë suksesin tonë. Bëhu pjesë e ekipit në Strugë!

Pasqyrë e punës

Pozicioni i punës
Punëtor turistik
Vendndodhja
Strugë
Orari i punës
Plot
Përvoja
Rekomanduar
Data e shpalljes
01.12.2022
Të gjitha CV-të shqyrtohenë!
Regjistrohu

Përgjegjësitë

 • Përkthimi i përmbajtjes në shqip
 • Shitja e aranzhimeve të udhëtimit, biletave ajrore dhe sigurimit
 • Trajtimi i kërkesave dhe ankesave të klientëve
 • Mbajtja e një marrëdhënieje profesionale me klientët
 • Ofrimi i informacionit dhe këshillave për hotelet, destinacionet, vizat dhe biletat e linjës ajrore
 • Zhvilloni dhe ndërtoni marrëdhënie pune me kolegë të tjerë.

Kualifikimet

 • Arsimi i lartë
 • Njohuri të gjuhës shqipe
 • Njohuri të gjuhës maqedonase
 • Njohja e gjuhës angleze konsiderohet përparësi
 • Njohuritë në fushën e turizmit konsiderohen përparësi
 • Puna bazë me kompjuter

Certifikatat dhe/ose Licencat

 • Çdo licencë ose diplomë në aftësi kompjuterike konsiderohet si avantazh

Ne ju ofrojmë

 • Pozicioni sfidues në një kompani lider turistike në vend dhe rajon
 • Mundësi për të qenë pjesë e një biznesi që është vazhdimisht në rritje dhe zhvillim
 • Përparim i shpejtë në karrierë
A jeni të interesuar?
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën vrabotuvanje@fibula.com.mk