Njoftim për punësim Agjent udhëtimesh për shitje dhe planifikim udhëtimi në Shkupi

Travel Agency Skopje

Kerkojme punetorë turistik për shitje dhe organizim të udhëtimeve - për zyrën në Shkup.. 🇦🇱

Per zyren tone ne Shkup kerkojme agjente udhetimi per shitje dhe planifikim udhetimi.

Pasqyrë e punës

Pozicioni i punës
Punëtor turistik
Vendndodhja
Shkup
Orari i punës
Plot
Përvoja
Nuk ështëи detyrueshëm
Data e shpalljes
06.11.2023
Të gjitha CV-të shqyrtohenë
Regjistrohu

Përgjegjësitë

 • Përkthimi i përmbajtjes në shqip
 • Shitja e aranzhimeve të udhëtimit, biletave ajrore dhe sigurimit
 • Trajtimi i kërkesave dhe ankesave të klientëve
 • Mbajtja e një marrëdhënieje profesionale me klientët
 • Ofrimi i informacionit dhe këshillave për hotelet, destinacionet, vizat dhe biletat e linjës ajrore
 • Zhvilloni dhe ndërtoni marrëdhënie pune me kolegë të tjerë.

Kualifikimet

 • Nuk është detyrueshëm përvojë e mëparshme e punës
 • Njohuri të gjuhës maqedonase
 • Njohja e gjuhëve të huaja vlerësohet si përparësi
 • Puna bazë me kompjuter

Certifikatat dhe/ose Licencat

 • Puna në sektorin e turizmit nuk është e detyrueshme, por konsiderohet si avantazh

Ne ju ofrojmë

 • Pozicioni sfidues në një kompani lider turistike në vend dhe rajon
 • Mundësi për të qenë pjesë e një biznesi që është vazhdimisht në rritje dhe zhvillim
 • Përparim i shpejtë në karrierë
A jeni të interesuar?
Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën vrabotuvanje@fibula.com.mk