Udhëtime individuale

Nuk ka destinacion të paarritshëm në botë. Hyni në botën e parajsës tropikale dhe zbuloni bukuritë e fshehura përmes programeve tona individuale!

 • Sharm El Sheikh

  I njohur si perla e Sinait biblik, Sharm El Sheikh do t'ju mahnisë me ujërat e tij të kristalta, shkëmbinjtë koralorë, si dhe me ngjyrat e botës së pasur nënujore.

 • Hurghada 2023 | Udhëtime Individuale

  Nga një fshat i vogël peshkimi, i shndërruar në një nga qendrat turistike më të famshme të Detit të Kuq, Hurghada ofron mundësi të panumërta për një pushim të paharrueshëm për shijen e të gjithëve.

 • Jordan

  Jordania - mbretëria Hashemite, një vend ku kryqëzohen qytetërimet më të vjetra në botë, një udhëkryq me Lindjen e Mesme, një vend luksi dhe stili, një përzierje e Lindjes së Mesme tradicionale dhe Perëndimit modern.

 • Republika Domenikane

  Vendi i shkëlqimit tropikal, deti bruz dhe plazhet me perla me mikpritës të gëzuar ju pret për ta vizituar!

 • Seychelles

  Shijoni perlën e fshehur të Oqeanit Indian, Seychelles do t'ju mahnisë me bukurinë e saj ekzotike, ujërat bruz dhe plazhet e pafundme me rërë të imët të bardhë.

 • Maldivet

  Maldivet, zyrtarisht Republika e Maldiveve, është një komb ishull në Oqeanin Indian, në jugperëndim të Gadishullit Indian. Ai përbëhet nga rreth 1200 ishuj, të cilat 80 përdoren ekskluzivisht për turizëm.

 • Zanzibar

  Një sinonim i parajsës ose hedonizmit - ishulli i Zanzibarit. Ishulli Spice është një ishull tropikal që është ndikuar nga kultura persiane, arabe, portugeze dhe britanike gjatë gjithë historisë së tij.

 • Mauritius

  Mauritius është një destinacion i veçantë ishull i vendosur në Oqeanin magjik Indian. Një destinacion që ofron jo vetëm plazh dhe det, por edhe një natyrë dhe kulturë magjike.