Lundrim - Heavenly Adriatic

Lundrim - Heavenly Adriatic

header
 • Përshkrimi i udhëtimit
 • Programi i udhëtimit
 • Galeria
 • Terminet dhe çmimet
 • Çfarë është përfshirë
 • Ekskursionet
 • Akomodimi
 • Informata të rëndësishme

Përshkrimi i udhëtimit

Lundroni në këtë udhëtim magjik të Celestyal, me anijen më të re të lundrimit të quajtur Celestyal Journey. Dashurohuni me bukurinë e jashtëzakonshme të Kefalonisë, shëtisni nëpër Dubrovnikun romantik, qytetin e Game of Thrones dhe shijoni Kotorrin magjik. Ndërsa lundroni në Bari të Italisë, ju pret një qytet me kulturë dhe histori të pasur. Korfuzi do t'ju joshë me atmosferën e tij unike dhe magjepsëse. Eksploroni mrekullitë arkeologjike të Katakolos para kthimit tuaj në Athinën e bukur. Shijoni çdo moment të këtij udhëtimi magjik.

Route:
Shkup
Athinë
Kefaloni
Dubrovnik
Kotorr
Bari
Korfuz
Katakolos
Athinë
Shkup
Transporti:
Anije, Transferi
Akomodimi:
Akomodimi në kabinën e anijes Celestyal Journey
Shërbimi
Pansion i plotë
Kategoria e udhëtimit
Lundrime
Destinacionet
Athinë, Kefaloni, Dubrovnik, Kotorr, Bari, Korfuz, Katakolos, Athinë, Shkup
Kohëzgjatja
8 ditë | 7 netë
Transporti
Përfshirë në çmim
Nisja:
02.03.2024
Ekskursione
Ekskursionet fakultative më pagesë

Programi i udhëtimit

Ditë Porti Arritja Nisja
02.03.24 | E shtunëAthinë (Pireus) - Greqi13:00
03.03.24 | E dielKefaloni - Greqi08:0017:00
04.03.24 | E hënëDubrovnik - Kroaci12:00
05.03.24 | E martëDubrovnik - Kroaci02:30
05.03.24 | E martëKotorr - Mali të Zi08:0017:00
06.03.24 | E merkurëBari - Itali08:0017:00
07.03.24 | E enjteKorfuz - Greqi08:0017:00
08.03.24 | E premteKatakolo - Greqi08:0014:00
09.03.24 | E shtunëAthinë (Pireus) - Greqi07:00

Galeria

Terminet dhe çmimet

 • Image
  Lundrim - Heavenly Adriatic
  I lirë
  Nisja
  02.03.2024
  Ditët
  8
  Çmimi
  nga €699

Në çmim përfshihen shërbimet e mëposhtme:

 • Transport i organizuar me autobus Shkup – Athinë – Shkup
 • Përfaqësues nga Fibula Travel në udhëtim
 • 7 netë në kabinën e anijes më të re të lundrimit Celestyal Journey
 • Taksat e portit dhe bakshish për stafin (289 eur)
 • Argëtim në anije me aktivitete dhe animacione të panumërta
 • Pansion i plotë me pije alkoolike dhe joalkoolike të përfshira gjatë vakteve
 • Bonus prej 75€ për person për shfrytëzim të ekskursioneve>
 • Program ditor – orari i vakteve dhe aktiviteteve në anije

Në çmim nuk përfshihen:

 • Shërbimet mjekësore
 • Shpenzimet individuale për ekskursionet, shëtitjet të cilat ofrohen në mënyrë plotësuese në anije, e të ngjashme
 • Shërbimet e qendrës SPA dhe sallonit të bukurisë
 • Sigurimi për udhëtim
 • Ekskursionet fakultative
 • Parkingu, nëse shfrytëzoni transport privat
 • Interneti është me pagesë(1h-7 €, 3h-16 €, 6h–25 €)

Akomodimi

Hotel Image

Shënim i rëndësishëm:

 • Check-in (regjistrimi) në anije bëhet prej orës 13:00 – 17:00 sipas kohës lokale
 • Për këtë udhëtim është e nevojshme pasaportë biometrike me vlefshmëri prej min. 6 muajsh
 • Shëtitjet individuale / vizitat dhe gjithçka që nuk është përmendur në program është me pagesë të drejtpërdrejtë
 • Afati i fundit për anulimin e aranzhmanit nga ana e agjencisë është 7 ditë para udhëtimit
 • Për rezervim, pagesë e detyrueshme prej 250 € paradhënie, pagesa e plotë 30 ditë para udhëtimit
 • Për këtë aranzhman vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel dhe Celestyal
 • Për realizimin e aranzhmanit është i nevojshëm një minimum prej 30 udhëtarësh
 • Të gjitha çmimet e mësipërme mund të ndryshojnë
 • Për të gjitha informatat rreth ekskursioneve klikoniKËTU