Izmir | Nëntor - Prill | Çdo të diel | 5 netë

header
 • Përshkrimi i udhëtimit
 • Programi i udhëtimit
 • Fluturimet
 • Galeria
 • Hotelet dhe çmimet
 • Çfarë është përfshirë
 • Informata të rëndësishme

Përshkrimi i udhëtimit

Izmiri është qyteti i tretë më i madh në Turqi, i cili, me historinë e tij, klimën e mrekullueshme, 629 km vijë bregdetare, det me të gjitha nuancat e ngjyrës së kaltër dhe trashëgimi të pasur kulturore, Ju pret që ta zbuloni. Izmiri është një nga portet më të mëdha dhe vendbanimet më të vjetra në Detin Mesdhe, i cili duket se është ndërtuar me një ritëm të ngadaltë dhe një det të qetë kaltërosh që mund të tërheqë gjithë vëmendjen tuaj.

Route:
Shkup
Izmir
Shkup
Transporti:
Fluturim
Akomodimi:
Akomodimi ne hotel në Izmir
Shërbimi
Me mëngjes
Kategoria e udhëtimit
Udhëtimе sezonale
Destinacionet
Izmir
Kohëzgjatja
6 ditë | 5 netë
Transporti
Me pagesë shtesë
Nisja
E premte | E diel
Ekskursionet
Ekskursionet fakultative me pagesë

Programi i udhëtimit

+
 • DITA 1

  +

  Nisja nga Shkupi. Mberritja ne Izmir. Transferi sipas kerkeses dhe akomodimi ne hotel. Aktivitete falas.

 • DITA 2

  +

  Ditë e lirë në Izmir. Mundesia për aktivitetesh dhe ekskursionesh individuale.

 • DITA 3

  +

  Ditë e lirë në Izmir. Mundesia për aktivitetesh dhe ekskursionesh individuale.

 • DITA 4

  +

  Ditë e lirë në Izmir. Mundesia për aktivitetesh dhe ekskursionesh individuale.

 • DITA 5

  +

  Nisja nga hoteli dhe transferimi ne aeroportin e Izmirit sipas deshires. Fluturimi për në Shkup.

Fluturimet

Aeroplan

Nisja (e premte)
11:20
01:20
14:40
Shkup
Kohëzgjatja e fluturimit
Izmir
Nisja (e diel)
11:05
01:20
10:25
Izmir
Kohëzgjatja e fluturimit
Shkup
Nisja (e diel)
17:15
01:20
20:35
Shkup
Kohëzgjatja e fluturimit
Измир
Nisja (e premte)
17:00
01:20
16:20
Izmir
Kohëzgjatja e fluturimit
Shkup
Numri i fluturimit
XQ897
Numri i fluturimit
XQ896
Shikoni detajet

Galeria

Hotelet dhe çmimet

 • Image
  Grand Corner Hotel 4*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €389
 • Image
  Marlight Boutique Hotel 4*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €409
 • Image
  Ontur Hotel Izmir 4*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €409
 • Blanca Hotel 4*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €439
 • Image
  Oglakcioglu Park Boutique Hotel 4*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €459
 • Mitte Port Hotel 4*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Superior room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €509
 • Wyndham Grand Izmir Özdilek 5*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €579
 • Image
  Radisson Hotel Izmir 5*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €579
 • Image
  Hyatt Regency Izmir Istinye Park 5*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €609
 • Image
  Mövenpick Hotel Izmir 5*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €619
 • Image
  Renaissance Izmir Hotel 5*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Superior room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €649
 • Image
  Izmir Marriott Hotel 5*
  I lirë
  Lloji i dhomës
  Standard room
  Shërbimi
  Fjetje me mëngjes
  Çmimi
  €669

Në çmim përfshihen shërbimet e mëposhtme:

 • Biletë aeroplani me Sun Express prej Shkupi me taksat e aeroportit të përfshira, 7 kg bagazh dore dhe 20 kg bagazh të regjistruar
 • Transporti nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • 6 ditë | 5 netë në hotelin e zgjedhur, shërbimi fjetje me mëngjes

Në çmim nuk përfshihen shërbimet e mëposhtme:

 • Ekskursione fakultative
 • Sigurimi shëndetësor dhe për udhëtim
 • Shpenzimet shtesë në hotel (telefon, minibar, pije, ushqime jashtë konceptit)

Shënim i rëndësishëm:

 • Çmimet nuk janë të garantuara, por janë të ndryshueshme në varësi të vendeve të disponueshme në aeroplan dhe hotel
 • Çmimet për fëmijët që udhëtojnë me një të rritur janë të disponueshme sipas kërkesës
 • Çmimet për dhoma teke ose treshe janë të disponueshme sipas kërkesës
 • Çmimet janë të dhëna për person për akomodim në dhomë dyshe. Pagesa bëhet ekskluzivisht në denarë 1 €=62 den
 • Pasaporta duhet të jetë e vlefshme për të paktën 6 muaj nga dita e kthimit
 • Pagesë prej 100% për rezervim pa mundësi anulimi, ndryshimi të datës apo emrave
 • Zbatohen kushtet e përgjithshme për udhëtim të Fibula Travel - PËRVEÇ KUSHTEVE TË LARTPËRMENDURA