Last Minute - Грција / Бугарија
Полихроно
19.08
7 ноќи
          Сместување + превоз
179 €
149 €
19.08
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
179 €
149 €
Ханиоти
19.08
7 ноќи
          Сместување + превоз
189 €
159 €
19.08
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
189 €
159 €
Калитеа
19.08
7 ноќи
          Сместување + превоз
229 €
189 €
19.08
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
229 €
189 €
Калитеа
26.08
7 ноќи
          Сместување + превоз
189 €
159 €
26.08
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
189 €
159 €
Калитеа
02.09
7 ноќи
          Сместување + превоз
159 €
129 €
02.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
159 €
129 €
Калитеа
09.09
7 ноќи
          Сместување + превоз
129 €
99 €
09.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
129 €
99 €
Калитеа
16.09
7 ноќи
          Сместување + превоз
99 €
69 €
16.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
99 €
69 €
Фурка
09.09
7 ноќи
          Сместување + превоз
119 €
89 €
09.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
119 €
89 €
09.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
109 €
89 €
09.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
119 €
99 €
Фурка
16.09
7 ноќи
          Сместување + превоз
99 €
69 €
16.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
99 €
69 €
16.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
90 €
69 €
16.09
7 ноќи
 
          Сместување + превоз
99 €
79 €
Врасна
15.08
9 ноќи
          Сместување + превоз
249 €
159 €
15.08
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
239 €
159 €
15.08
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
249 €
159 €
Врасна
24.08
9 ноќи
          Сместување + превоз
179 €
159 €
24.08
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
179 €
169 €
24.08
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
189 €
179 €
Врасна
02.09
9 ноќи
          Сместување + превоз
159 €
119 €
02.09
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
159 €
119 €
02.09
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
169 €
139 €
Врасна
11.09
9 ноќи
          Сместување + превоз
249 €
99 €
11.09
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
239 €
99 €
11.09
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
249 €
109 €
Платамона
27.08
9 ноќи
          Сместување + превоз
189 €
129 €
27.08
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
189 €
129 €
Платамона
05.09
9 ноќи
          Сместување + превоз
169 €
109 €
05.09
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
169 €
109 €
Платамона
14.09
9 ноќи
          Сместување + превоз
139 €
99 €
14.09
9 ноќи
 
          Сместување + превоз
139 €
99 €
Скијатос
21.08
9 ноќи
                 Сместување + превоз + траект
219 €
199 €
21.08
9 ноќи
 
               Сместување + превоз + траект
219 €
199 €
21.08
9 ноќи
 
               Сместување + превоз + траект
249 €
229 €
Скијатос
30.08
9 ноќи
                 Сместување + превоз + траект
169 €
139 €
30.08
9 ноќи
 
               Сместување + превоз + траект
169 €
139 €
Крф
23.08
9 ноќи
                 Сместување + превоз + траект
189 €
139 €
23.08
9 ноќи
 
               Сместување + превоз + траект
199 €
139 €
23.08
9 ноќи
 
               Сместување + превоз + траект
189 €
139 €
Сончев Брег
до 04.09
1 ноќ
          Сместување
37 €
32 €
до 04.09
1 ноќ
 
          Сместување + превоз
37 €
32 €
до 04.09
1 ноќ
 
          Сместување + превоз
53 €
45 €
до 04.09
1 ноќ
 
          Сместување + превоз
67 €
61 €
Цените се дадени по лице за 7 или 9 ноќевања со вклучен атобуски превоз.

praga-veligden

Рана резервација - Анталија 2017
Од
Хотел Датум НОЌИ Цена

praga-veligden

Повеќе
 • LAPHETOS BEACH RESORT & SPA
  40% Попуст *

  LAPHETOS BEACH RESORT & SPA

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  517 EUR

  Цена од 380 EUR

 • HEDEF RESORT & SPA

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 622 EUR

 • KEMAL BAY HOTEL
  38% Попуст *

  KEMAL BAY HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  539 EUR

  Цена од 400 EUR

 • HEDEF BEACH HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  28.07.2017 7 Ноќи

  Цена од 440 EUR

 • AYDINBEY GOLD DREAMS HOTEL
  30% Попуст *

  AYDINBEY GOLD DREAMS HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  574 EUR

  Цена од 454 EUR

 • DIZALYA PALM GARDEN
  30% Попуст *

  DIZALYA PALM GARDEN

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  594 EUR

  Цена од 468 EUR

 • LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
  35% Попуст *

  LUMOS DELUXE RESORT HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  628 EUR

  Цена од 470 EUR

 • GRAND KAPTAN HOTEL
  30% Попуст *

  GRAND KAPTAN HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  552 EUR

  Цена од 439 EUR

 • CAN GARDEN RESORT HOTEL
  30% Попуст *

  CAN GARDEN RESORT HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  569 EUR

  Цена од 450 EUR

 • SENZA THE INN RESORT & SPA HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 454 EUR

 • ASKA JUSTIN BEACH
  20% Попуст *

  ASKA JUSTIN BEACH

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  588 EUR

  Цена од 505 EUR

 • ALAN XAFIRA DELUXE RESORT&SPA

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 454 EUR

 • LOCEANICA BEACH RESORT HOTEL

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 489 EUR

 • OTIUM ECO CLUB SIDE
  35% Попуст *

  OTIUM ECO CLUB SIDE

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  677 EUR

  Цена од 501 EUR

 • ORANGE PALACE HOTEL
  20% Попуст *

  ORANGE PALACE HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  581 EUR

  Цена од 499 EUR

 • SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA
  35% Попуст *

  SENSITIVE PREMIUM RESORT & SPA

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  720 EUR

  Цена од 529 EUR

 • SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL
  15% Попуст *

  SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL

  ANTALIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  602 EUR

  Цена од 537 EUR

 • TRENDY PALM BEACH
  30% Попуст *

  TRENDY PALM BEACH

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  673 EUR

  Цена од 523 EUR

 • SUNRISE RESORT HOTEL
  35% Попуст *

  SUNRISE RESORT HOTEL

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  762 EUR

  Цена од 557 EUR

 • ROMA BEACH RESORT & SPA
  30% Попуст *

  ROMA BEACH RESORT & SPA

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  622 EUR

  Цена од 488 EUR

 • FAME RESIDENCE KEMER HOTEL
  25% Попуст *

  FAME RESIDENCE KEMER HOTEL

  KEMER

  FAME STYLE ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  600 EUR

  Цена од 494 EUR

 • AYDINBEY FAMOUS HOTEL
  25% Попуст *

  AYDINBEY FAMOUS HOTEL

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  635 EUR

  Цена од 537 EUR

Повеќе
 • LIMAK LIMRA HOTEL
  10% Попуст *

  LIMAK LIMRA HOTEL

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  707 EUR

  Цена од 653 EUR

 • ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB
  20% Попуст *

  ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  637 EUR

  Цена од 544 EUR

 • LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT
  15% Попуст *

  LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  952 EUR

  Цена од 835 EUR

 • KERVANSARAY KUNDU BEACH
  38% Попуст *

  KERVANSARAY KUNDU BEACH

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.08.2017 7 Ноќи

  861 EUR

  Цена од 600 EUR

 • LIMAK ARCADIA GOLF & SPORT RESORT
  15% Попуст *

  LIMAK ARCADIA GOLF & SPORT RESORT

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  770 EUR

  Цена од 680 EUR

 • LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT
  15% Попуст *

  LIMAK ATLANTIS DELUXE HOTEL & RESORT

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  812 EUR

  Цена од 716 EUR

 • PORT NATURE RESORT & SPA
  15% Попуст *

  PORT NATURE RESORT & SPA

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  895 EUR

  Цена од 787 EUR

 • SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL
  35% Попуст *

  SUNMELIA BEACH RESORT HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  636 EUR

  Цена од 475 EUR

 • SEAMELIA BEACH RESORT & SPA
  25% Попуст *

  SEAMELIA BEACH RESORT & SPA

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  749 EUR

  Цена од 605 EUR

 • AMELIA BEACH HOTEL
  35% Попуст *

  AMELIA BEACH HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  623 EUR

  Цена од 466 EUR

 • MARITIM SARAY REGENCY HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 468 EUR

 • ARCANUS SIDE RESORT
  20% Попуст *

  ARCANUS SIDE RESORT

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  748 EUR

  Цена од 634 EUR

Повеќе
 • WATER PLANET DELUXE HOTEL
  15% Попуст *

  WATER PLANET DELUXE HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  559 EUR

  Цена од 502 EUR

 • ASIA BEACH RESORT
  15% Попуст *

  ASIA BEACH RESORT

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  686 EUR

  Цена од 609 EUR

 • ANNABELLA DIAMOND HOTEL
  25% Попуст *

  ANNABELLA DIAMOND HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE PLUS

  25.08.2017 7 Ноќи

  538 EUR

  Цена од 447 EUR

 • TITAN GARDEN HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 454 EUR

 • MESUT HOTEL
  20% Попуст *

  MESUT HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  406 EUR

  Цена од 359 EUR

 • HEDEF ROSE GARDEN & SPA

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 496 EUR

 • HEDEF RESORT & SPA

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 622 EUR

 • HEDEF BEACH HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  28.07.2017 7 Ноќи

  Цена од 440 EUR

 • HEDEF KLEOPATRA GOLDEN SUN

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 447 EUR

 • LUMOS DELUXE RESORT HOTEL
  35% Попуст *

  LUMOS DELUXE RESORT HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  628 EUR

  Цена од 470 EUR

 • DRITA RESORT&SPA
  20% Попуст *

  DRITA RESORT&SPA

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  475 EUR

  Цена од 415 EUR

 • CONCORDIA CELES HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 531 EUR

 • QUATTRO BEACH SPA & RESORT

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 573 EUR

 • M.C. MAHBERI BEACH HOTEL
  25% Попуст *

  M.C. MAHBERI BEACH HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  475 EUR

  Цена од 400 EUR

 • M.C. BEACH PARK RESORT HOTEL
  25% Попуст *

  M.C. BEACH PARK RESORT HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  574 EUR

  Цена од 474 EUR

 • M.C. ARANCIA RESORT HOTEL
  25% Попуст *

  M.C. ARANCIA RESORT HOTEL

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  580 EUR

  Цена од 479 EUR

 • KRIZANTEM HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 447 EUR

 • JUSTINIANO CLUB ALANYA
  20% Попуст *

  JUSTINIANO CLUB ALANYA

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  545 EUR

  Цена од 471 EUR

 • JUSTINIANO DELUXE RESORT
  20% Попуст *

  JUSTINIANO DELUXE RESORT

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  560 EUR

  Цена од 482 EUR

 • JUSTINIANO CLUB PARK CONTI
  20% Попуст *

  JUSTINIANO CLUB PARK CONTI

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  545 EUR

  Цена од 471 EUR

 • OZKAYMAK WORLD INCEKUM

  ALANIJA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 629 EUR

 • CLUB KONAKLI FAMILY RESORT & SPA

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 482 EUR

 • MONTE CARLO HOTEL

  ALANIJA

  ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 419 EUR

Повеќе
 • SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
  25% Попуст *

  SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  692 EUR

  Цена од 563 EUR

 • KAYA PALAZZO
  20% Попуст *

  KAYA PALAZZO

  BELEK

  PALAZZO ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  1294 EUR

  Цена од 1070 EUR

 • KAYA BELEK
  15% Попуст *

  KAYA BELEK

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  874 EUR

  Цена од 769 EUR

 • IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT
  15% Попуст *

  IC HOTELS SANTAI FAMILY RESORT

  BELEK

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  892 EUR

  Цена од 785 EUR

Повеќе
 • IMPERIAL SUNLAND RESORT & SPA HOTEL

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 678 EUR

 • GHAZAL RESORT

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 559 EUR

 • OTIUM HOTEL LIFE
  30% Попуст *

  OTIUM HOTEL LIFE

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  747 EUR

  Цена од 563 EUR

 • KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE
  15% Попуст *

  KIMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  706 EUR

  Цена од 627 EUR

 • MATIATE HOTEL

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 352 EUR

 • MAGIC SUN HOTEL

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 377 EUR

 • ERKAL RESORT
  30% Попуст *

  ERKAL RESORT

  KEMER

  ALL INCLUSIVE

  28.07.2017 7 Ноќи

  427 EUR

  Цена од 351 EUR

 • ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB
  20% Попуст *

  ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB

  KEMER

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  637 EUR

  Цена од 544 EUR

Повеќе
 • IC HOTELS GREEN PALACE
  25% Попуст *

  IC HOTELS GREEN PALACE

  LARA

  VISOKA KLASA SE VKLUCENO

  25.08.2017 7 Ноќи

  976 EUR

  Цена од 776 EUR

 • CLUB HOTEL SERA
  20% Попуст *

  CLUB HOTEL SERA

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  658 EUR

  Цена од 561 EUR

 • GRAND PARK LARA
  25% Попуст *

  GRAND PARK LARA

  LARA

  ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  679 EUR

  Цена од 552 EUR

 • RAMADA RESORT LARA

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 643 EUR

 • WOW KREMLIN PALACE
  20% Попуст *

  WOW KREMLIN PALACE

  LARA

  MAXIMUM ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  735 EUR

  Цена од 622 EUR

 • TRENDY LARA
  25% Попуст *

  TRENDY LARA

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  867 EUR

  Цена од 694 EUR

 • WOW TOPKAPI PALACE

  LARA

  MAXIMUM ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 629 EUR

 • MIRACLE RESORT HOTEL
  15% Попуст *

  MIRACLE RESORT HOTEL

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  874 EUR

  Цена од 769 EUR

 • BAIA HOTELS LARA
  20% Попуст *

  BAIA HOTELS LARA

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  868 EUR

  Цена од 729 EUR

 • KERVANSARAY KUNDU BEACH
  38% Попуст *

  KERVANSARAY KUNDU BEACH

  LARA

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  14.08.2017 7 Ноќи

  861 EUR

  Цена од 600 EUR

Повеќе
 • HOLIDAY CITY HOTEL
  45% Попуст *

  HOLIDAY CITY HOTEL

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  462 EUR

  Цена од 332 EUR

 • BARBAROSS BEACH CLUB

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 434 EUR

 • XANTHE RESORT
  30% Попуст *

  XANTHE RESORT

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  731 EUR

  Цена од 564 EUR

 • RIOLAVITAS SPA & RESORT

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 672 EUR

 • PORT RIVER HOTEL & SPA

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  11.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 510 EUR

 • OTIUM HOTEL SEVEN SEAS
  30% Попуст *

  OTIUM HOTEL SEVEN SEAS

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  743 EUR

  Цена од 561 EUR

 • OTIUM ECO CLUB SIDE
  35% Попуст *

  OTIUM ECO CLUB SIDE

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  677 EUR

  Цена од 501 EUR

 • CLUB NENA
  35% Попуст *

  CLUB NENA

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  650 EUR

  Цена од 484 EUR

 • SIDE CROWN SUNSHINE

  SIDE

  ALL INCLUSIVE

  21.08.2017 7 Ноќи

  Цена од 638 EUR

 • VONRESORT GOLDEN BEACH
  20% Попуст *

  VONRESORT GOLDEN BEACH

  SIDE

  ULTRA ALL INCLUSIVE

  25.08.2017 7 Ноќи

  697 EUR

  Цена од 592 EUR

Хотел Aristotles Beach
Афитос
149€
08.09 - 11.09 / 3 ноќевања ALL INC.
Услуга: All Inclusive

Појадок - шведска маса од 07:30 - 09:30
Ручек - шведска маса од 12:30 - 14:30
Вечера - шведска маса од 19:00 - 21:30

Бар покрај базен од 10:00 до 23:00(по 23:00 со доплата)
Минерална вода , вода, кола, фанта, лимонада, филтер кафе, ладно кафе-фрапе, пиво, чај, црно и бело вино, рицина.Наведените пијалоци се достапни и во ресторанот.
Лоби бар и бар на плажа не припаѓаат во услугата СЕ ВКЛУЧЕНО.
ДОПЛАТИ И ПОПУСТИ
1 во дете до 12.99 БЕСПЛАТНО
2 ро дете до 6.99 БЕСПЛАТНО
2 ро дете7-12.99 50% попуст
3то, 4то и 5то возрасно лице -30% попуст
Aristoteles Beach
Хотел Аристотелис се наоѓа во Афитос, во мирен дел, оддалечена 3 мин. од песочната плажа. Располага со убаво уредени трокреветни и четворокреветни соби, како и апартмани за макс 5 возрасни и едно дете.
Хотелот располага со ресторан ,централен бар , бар покрај базен, продавница и маркет, базен и бесплатен интернет.

Плажа:
Песочна со крупен песок ,300м од хотел.Пристап преку мост,лифт или скали.

Афитос
Афитос е познато туристичко место,сместено на источната страна на Касандра. Заблагодарувајќи на својот автентичен амбиент, од камени куќи,со преубав поглед кон морето,со преубави плажи со кристално сино море,свеж воздух од околните планини,го прават ова место атрактивна туристичка дестинација.

Ова место се наоѓа на само 86км. од Солун,помеѓу местата Неа Фокеа и Калитеа на Касандра. Самото место нуди преубав поглед кон заливот Торонеос.

Индивидуални цени
20.05 - 20.06 21.06 - 21.07 21.07 - 31.08 01.09 - 11.09
49€ 59€ 59€ 55€
Повеќе
 • VILA EFTERPI

  ПОЛИХРОНО

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  01.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 214 EUR

 • VILA ALEHANDRA

  КАЛИТЕА

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  10.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 244 EUR

 • VILA FLEGOS

  ФУРКА

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  10.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 204 EUR

 • VILA ORFEAS

  ХАНИОТИ

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  10.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 224 EUR

 • VILA VERGINA

  НЕА ПОТИДЕА

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  10.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 224 EUR

Повеќе
 • ANA MARIA VILLAS

  VRASNA

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  02.09.2017 9 Ноќи

  Цена од 124 EUR

 • VILA ELIZABET

  VRASNA

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  02.09.2017 9 Ноќи

  Цена од 154 EUR

Повеќе
 • VILA DIMITRIS PLATAMONAS

  PLATAMONA

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  05.09.2017 9 Ноќи

  Цена од 134 EUR

Повеќе
 • VILLA DIMITRIS SKIATHOS

  SKIJATOS

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  30.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 129 EUR

 • VILA POSIJDON

  SKIJATOS

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  30.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 129 EUR

 • VILA KIRIMIS

  SKIJATOS

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  30.08.2017 9 Ноќи

  Цена од 159 EUR

Повеќе
 • VILA BELLA GRECIA

  КРФ_МОРАИТИКА

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  01.09.2017 9 Ноќи

  Цена од 134 EUR

 • VILA ANESTIS

  АГИОС ГЕОРГИОС

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  01.09.2017 9 Ноќи

  Цена од 124 EUR

 • VILA NIKI

  АГИОС ГЕОРГИОС

  САМО СМЕСТУВАЊЕ / БЕЗ ХРАНА

  01.09.2017 9 Ноќи

  Цена од 124 EUR

цени од
520€
Дубаи
4 ноќевања
5 дена
4 ноќи
*ноќевање со појадок
Превоз
цени од
555€
Дубаи
5 ноќевања
6 дена
5 ноќи
*ноќевање со појадок
Превоз
цени од
655€
Дубаи
7 ноќевања
8 дена
7 ноќи
*ноќевање со појадок
Превоз