Информации - Анталија


Патниците кои летаат со авио компанијата Sun Express треба да се чекираат online во периодот од 36 до 3.5 часа пред летот пред поаѓањето од Скопје, но и пред враќањето од Анталија!

Сите патници кои сами нема да направат online check-in, ќе мора да се чекираат на аеродром со доплата од 5€ по правец.

Инструкции за online check in:

 1. Отворете го линкот
  https://www.sunexpress.com/en/online-check-in/

 2. Пополнете ја формата како на сликата подоле.

  - Одбирате Tour Operator
  - Внесувате: Скопје - Анталија, како и Анталија - Скопје пред враќање
  - Го внесувате бројот на вашата направена резервација (пр. FM012345 (6 цифри)
  - Ги внесувате вашето име и презиме
  - Кликнете "Check In"


Check In 2Check In 2