Belek Vera 2023

Një nga vendet e preferuara të vizitorëve në Antalia është Belek, për shkak të plazheve të bukura me rërë të imët dhe disa prej fushave më të mira të golfit - të gjitha të rrethuara nga pamje historike dhe kulturore. 30 km nga Antalia, Belek me bukurinë e tij natyrore, qindra lloje bimësh dhe shpendësh, është një përzierje e përsosur e sportit me kulturën dhe natyrën.

Udhëtimet e tua