Stamboll

Një kryeqytet i perandorive dhe një qytet që bashkon dy kontinente.Qendra e kulturave, qytetërimeve... Këto janë vetëm disa nga përkufizimet e panumërta të thënëa për Stambollin.Por, ashtu siç nuk mjaftojnë fjalët për të përshkruar Stambollin, nuk mjafton as të lexosh atë që shkruhet apo të dëgjosh atë që thuhet për të. Nëse hyni në rrugët që mbajnë ende erën e së shkuarës për të parë me sytë tuaj trashëgiminë e perandorive më të mëdha të botës.

Udhëtimet e tua