Për ne

Historia jonë


E themeluar në vitin 2000, Fibula Air Travel ka arritur shpejt një sukses të madh në fushën e turizmit si pjesë e grupit të madh ndërkombëtar të Fibula Air Travel me qendër në Antalia, Turqi. Kështu, ne u bëmë kompania e parë për
menaxhimin e destinacioneve turistike në Maqedoni dhe në Ballkan. Kryesorja jonë,
zyra është në Shkup, dhe kemi tri filiale në Shkup, Kumanovë dhe Ohër ku
duke punësuar më shumë se 30 profesionistë në fushën e turizmit.

about us

Fibula në Maqedoni u formua nga entuziastë me njohuri solide të turizmit, të cilët donin të thjeshtonin udhëtimin dhe ta bënin botën të aksesueshme për të gjithë. Qëllimi i tyre ishte të zgjeronin kufijtë e udhëtimit të zakonshëm duke krijuar një ekip që di ta bëjë të gjithë udhëtimin më tërheqës, më fleksibël dhe më komod.

Fibula është kthyer në një nga shtyllat kryesore të turizmit në vend dhe në Ballkan
duke kombinuar ekspertizën e saj dhe teknologjitë e informacionit në mënyrë që të
të forcojë rolin e saj në treg dhe të thjeshtojë të gjithë procesin,
duke kursyer kohë si për klientët ashtu edhe për partnerët. Ne jemi duke punuar vazhdimisht
përmirësimin e shërbimeve dhe cilësisë, duke zgjeruar kështu rrjetin tonë të partnerëve.

Në një kohë të shkurtër u bëmë një nga agjencitë më me përvojë në vend dhe rajon, dhe me
punë e palodhur dhe punë transparente ne kemi fituar besimin e klientëve tanë.
Falë njohurive, përvojës dhe aksesit në çmime ekskluzive, ne ju mundësojmë të pasuroni përvojën tuaj jetësore me udhëtime.


Ne ofrojmë paketa të bëra sipas dëshirës tuaj, sipas kërkesave dhe buxhetit tuaj. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të bëni paketimin dhe të na lini neve pjesën tjetër.

Fibula Air Travel përbëhet nga studiues kreativë të përzgjedhur me kujdes,
ekspertë kompjuteri dhe profesionistë me përvojë që punojnë së bashku për ju
mundësojnë udhëtime emocionuese dhe të paharrueshme nëpër botë, pavarësisht nëse janë apo jo është muaji juaj i mjaltit, një pushim për të gjithë familjen, ose zakonisht
arratisje nga jeta e përditshme.


Përveç kësaj, Fibula Air Travel u mundëson turistëve të huaj të përjetojnë Maqedoninë në një mënyrë tjetër, falë bukurisë natyrore, hoteleve të bukura, aktiviteteve argëtuese dhe organizimit tonë të shkëlqyer.

Ne i kemi zgjeruar shërbimet tona duke ofruar transport dhe transferta brenda dhe jashtë vendit, marrje me qira të makinave, aktivitete sportive, vizita kulturore, turne me guidë në disa gjuhë botërore, mbështetje 24-orëshe për klientët dhe shumë më tepër.


Puna jonë është vlerësuar shumë herë nga Ministria e Ekonomisë, jemi shpallur operatori turistik më i mirë në vend për vitet 2011, 2012, 2015, 2016, 2017, 2018,
2019, etj.


Na kontaktoni dhe na lejoni t'ju ofrojmë udhëtimin më të mirë që keni pasur ndonjëherë.


PSE FIBULA?


Rehati
Në vend që të kërkoni nëpër faqet e shumta të internetit, udhëzuesit ose postimet në rrjetet sociale, thjesht mbështetuni dhe lërini të gjitha profesionistëve, duke ju kursyer kohë të vlefshme.

Kurse para
Agjencia jonë ka qasje ekskluzive në oferta speciale dhe zbritje, duke ju ofruar opsionet më të mira të udhëtimit. Nëse dëshironi të përfitoni sa më shumë nga pushimet tuaja, ne mund t'jua bëjmë të mundur.


Këshilltar personal

Agjentët tanë do t'ju lejojnë të organizoni udhëtime të paharrueshme. Kur rezervoni në internet, nuk dini saktësisht se kujt të kontaktoni ose kujt t'i drejtoheni. Me ne, nga planifikimi deri në kthim, ju keni një këshilltar personal në dispozicion gjatë gjithë procesit

Këshilla të ekspertëve
Agjentët tanë janë ekspertë të arsimuar që kanë udhëtuar dhe i njohin shumë mirë destinacionet tona, në mënyrë që të mund t'ju udhëheqin kudo që të shkoni. Përdorni njohuritë e tyre për të arritur pushimet tuaja të ëndrrave. Vizitoni vendet që nuk mund t'i gjeni në Google.