Rregullat e përgjithshme për udhëtim

01. Dokumentet e nevojshme të udhëtimit:

✔️ Pasaportë e vlefshme për të paktën 6 muaj të tjerë nga data e udhëtimit.

✔️Sigurimi i detyrueshëm i udhëtimit, nga çdo kompani sigurimi.

✔️ Biletat dhe Vaucheri (duhet të jenë në formë të printuar).

02. Informacione tјera të udhëtimit:

 • Pasagjerët duhet të jenë në aeroport të paktën 2 orë përpara nisjes.

 • Bagazhet të lejuara janë një valixhe deri në 20 kg për person dhe bagazh dore deri në 7 kg për person.

 • Në dalje nga aeroporti, pasagjerët priten nga përfaqësuesit e Fibula dhe drejtohen në transfertë.

 • Në autobus, pasagjerët marrin një broshurë me datën dhe orën e takimit me udhëheqsin, si dhe një numër telefoni kontakti.

 • Takimi informues me udhëhqsin është i detyrueshëm për të gjithë, për të marrë informacion për destinacionin, ekskursione fakultative, asistencë dhe ndihmë për problemet e mundshme që mund të lindin gjatë qëndrimit (akomodim, dhoma etj.), si dhe informacion. për fluturimin e kthimit për në Shkup.

 • Vucheri Fibulës paraqitet në hotel. Pasagjerët duhet të marrin të njëjtin lloj dhome dhe të njëjtin lloj shërbimi (AI, UAI, etj.) siç thuhet në vaucher.

 • Pasagjerët marrin detaje të konceptit të hotelit në recepsion pas check-in. Hoteli ka të drejtë të ndryshojë përmbajtjen dhe pjesët e konceptit pa njoftim paraprak.

 • Check-in dhe check-in në dhoma është rreth orës 14:00, dhe check-out dhe check out është rreth orës 12:00 të ditës së fundit. Nëse ka dhoma të lira, mund ta merrni dhomën më herët ose ta mbani dhomën për disa orë të tjera ditën e fundit (pagohet direkt në recepsion).

 • Nëse ka një problem me akomodimin që nuk mund të zgjidhet drejtpërdrejt në recepsion, ose keni nevojë për informacion shtesë në lidhje me opsionet, duhet të kontaktoni udhëzuesin për të zgjidhur gjithçka më shpejt.

 • Hoteli ka të drejtë të ndërpresë ofrimin e shërbimeve pas daljes nga dhoma ose të kërkojë një kompensim të caktuar për të njëjtën.

 • Fluturimi i kthimit është pas mesnate. Në kartat është e shënuar 23.59 për arsye teknike.Fluturimi është pas mesnate, në varësi të linjës ajrore me të cilën fluturoni Ora e mbërritjes në Shkup e shënuar në bileta është e saktë.

 • Informacioni mbi transferin nga hoteli në aeroport do të jetë i disponueshëm direkt në recepsion ditën e fundit.

 • Në rast të bagazheve të dëmtuara ose të humbura, duhet të merrni një raport nga aeroporti.

 • Agjencia nuk mban përgjegjësi për bagazhet e dëmtuara ose të humbura. Çdo pasagjer është përgjegjës për bagazhin e tij. Është e dëshirueshme që çdo pjesë e bagazhit të shënohet me një emër dhe mbiemër (etiketat e informacionit të pronarit janë të disponueshme në aeroport).

 • Ne rast urgjence shkruani ne Viber / WhatsApp +389 70 404 488.

03. Lexoni kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibulës:

Kushtet e përgjithshme të udhëtimit