Politika e Cookies

Politika e kukive/cookies

Çfarë janë cookies?


Për të përmirësuar vazhdimisht përvojën e përdorimit të faqes së internetit www.fibula.com.mk, ne përdorim cookies. Cookies janë skedarë të vegjël që shfletuesi i vendos lokalisht në hard diskun e përdoruesit. Ne përdorim cookie për të kuptuar më mirë se si e përdorni faqen e internetit, për të personalizuar këtë përvojë dhe për ta bërë vizitën tuaj të ardhshme më të këndshme.


Çfarë cookie përdorim?


_ga dhe _gid mbledhin të dhëna në Google Analytics(analiza). Me ndihmën e tyre, ne mësojmë se si të përdorim faqen tonë të internetit dhe na ndihmojnë të përmirësohemi. Informacioni i mbledhur është në formën anonime të skedarit __tawkuuid që i përket aplikacionit të bisedës tavk.to
Me këtë aplikacion ne mund të bisedojmë me ju në internet.
Të gjitha të dhënat e mbledhura nga cookie janë anonime dhe nuk e lidhin informacionin me një person fizik/juridik.


Si i përdorim këto cookie?


Analiz e efikasitetit dhe efektivitetit të faqes;
Cookie bën regjistrim për funksionalitet të mirë të faqes në internet;
Komunikim më efektiv të marketingut. Ne nuk mbledhim informacione personale për përdorim nga cookies. Cookies ruajnë informacionin në nivel lokal në pajisjen e përdoruesit dhe informacionin e përdorur në analizë, marketingu reklamues dhe shënjestrim është anonim.


Ju mund të refuzoni cookies!


Ju mund të refuzoni përdorimin e cookies duke zgjedhur cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj
. Vini re se nëse e bëni këtë, mund të mos jeni në gjendje të përdorni funksionalitetin e plotë të kësaj faqeje.

Cilësimet e cookie-ve të Internet Explorer: detajet këtu
Cilësimet e cookie-ve të Firefox: detajet këtu
Cilësimet e cookie-ve të Chrome: detajet këtu
Cilësimet e cookie-ve të Safari: detajet këtu


Mohim i përgjegjësis


Faqja e internetit www.fibula.com.mk është faqe me përmbajtje informative. Fibula Travel nuk mban asnjë përgjegjësi për saktësinë dhe saktësinë e këtij informacioni.

Fibula Travel nuk garanton në asnjë mënyrë, në mënyrë eksplicite apo të nënkuptuar, realitetin, kohëzgjatjen dhe plotësinë e të dhënave dhe informacionit të paraqitur në faqen e internetit.

Çdo mospërputhje ose gabim që mund të ndodhë
në çdo kohë ndërmjet përmbajtjes së faqes të internetit dhe informacionit aktual nuk nënkupton asnjë përgjegjësi për "Fibula Travel".

Të dhënat dhe informacionet e disponueshme për publikun në këtë faqe interneti nuk përbëjnë rekomandime, garanci, këshilla apo detyrime të Fibula Travel.


Fibula Travel nuk mund të mbajë përgjegjësi për asnjë person/entitet për ndonjë dëm që mund të ndodhë, drejtpërdrejt ose përkundrazi, përmes përdorimit të faqes së internetit www.fibula.com.mk ose si rezultat i ndonjë gabimi ose leshimi.

Fibula Air Travel vepron gjithashtu si agjent për furnizues të pavarur si: linja ajrore, hotele, kompani të makinave me qira dhe ofrues i shërbimeve tjera të udhëtimit.

Fibula Travel nuk mban asnjë përgjegjësi për produktet dhe shërbimet e udhëtimit të ofruara nga furnizuesit dhe nuk garanton në asnjë mënyrë (shprehimisht ose në mënyrë implicite) saktësinë ose cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të pasqyruara në këtë faqe të internetit.