Kapadokia

Nëse ekziston një përrallë për një tokë magjike prej balte, ajo ndoshta do të dukej si Kapadokia.Rajoni ndodhet në Turqinë qendrore dhe është i njohur për formacionet unike shkëmbore në të cilat popujt e lashtë bënin shtëpitë dhe faltoret e tyre. Shpërthimet dhe erozioni vullkanik, për dhjetëra miliona vjet, krijuan këto peizazhe, të cilat duken sikur natyra ka luajtur me një shkop magjik!

Udhëtimet e tua