Krocierat ofrojnë mundësinë për të vizituar vendet më të bukura, për të lundruar në detet e botës me anije ku janë të mundshme të gjitha llojet e argëtimit dhe relaksimit. Ka diçka veçanërisht emocionuese kur mendojmë për një pushim të gjatë në kuvertën e një anijeje luksoze, duke lundruar në detet e botës ku çdo lloj argëtimi dhe relaksi është i mundur. Pishina, qendra spa, zona tregtare, restorante me disa yje Michelin, programe nate, kabare dhe koncerte...

Programet e lundrimit
  • Lundrim - Egjeut Idilik

    Zbuloni historinë e plotë, kulturën fascinant dhe paraprakisht ushqimin e ishullit në gjuhën tuaj dhe atë me më të rejat e fundit të Celestyal Journey. Ju mund të shijoni ushqimin tuaj, të shijoni ushqimet e ushqimit dhe të hulumtoni grabitqarët e tyre me 8-të vjet më parë. Gjeni një nga më të mirët e ruajtura arkeologjike të gjetura në të njëjtën mënyrë.

  • Lundrimi - Qiellor Adriatik

    Lundroni në këtë udhëtim magjik të Celestyal, me anijen më të re të lundrimit të quajtur Celestyal Journey. Shijoni çdo moment të këtij udhëtimi magjik.