Palmera Beach Hotel & Spa

  1. Greqia
  2. Krit
  3. Limenas Chersonisou
  • Palmera Beach Hotel & Spa
  • 54 fotografi
  • Afër plazhit
  • Modern
  • Hotel i renovuar
  • Plazh me rërë dhe guralecë
  • Në plazh

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Palmera Beach Hotel & Spa

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni