Faliraki Bay Hotel

 1. Greqia
 2. Rhodes
 3. Faliraki
 • Faliraki Bay Hotel
 • 26 fotografi
 • Resort
 • Plazh me rërë
 • I qetë
 • Hotel më i vogël dhe intim
 • Afer plazhit
 • Plazh i mrekullueshëm
 • Pishinë e hapur

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Faliraki Bay Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni