Ambassador Plaza Hotel

 1. Turqi
 2. Antalija
 3. Kemer
 • Ambassador Plaza Hotel
 • 50 fotografi
 • Afer plazhit
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Qendra e qytetit
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Plazhi me guralecë
 • Fitness

www.ambassadorhotels.com/

Rreth Ambassador Plaza Hotel

www.ambassadorhotels.com/

Fasilitetet

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште

Lokacioni