Informacione - Antalia


Pasagjerët që fluturojnë me linjën ajrore Sun Express duhet të bëjnë check-in online në periudhën prej 36 deri 3,5 orë para fluturimit për Antalia dhe për Shkupi.

Pasagjerët të cilët nuk do të bëjnë vetë check-in online, do të duhet të bëjnë check-in në aeroport me një pagesë shtesë prej 5€ për drejtim.

Udhëzime për check - in online:


1. Hapni linkun
https://www.sunexpress.com/en/online-check-in/

2. Plotësoni formularin si në figurën më poshtë.

- Zgjidhni Tour Operator
- Shkruani: Shkup - Antalia dhe Antalia - Shkup para kthimit.
- Shkruani numrin e rezervimit tuaj (p.sh. FM012345 (6 numra)
- Shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj
- Klikoni "Check In"

online-checkinCheck In 2