Udhëtimе sezonal

Zbuloni destinacionet tuaja të preferuara dhe njihuni me të gjitha sekretet e qyteteve më të njohura në Бotë. Udhëtoni me programet tona sezonale dhe zbuloni një botë të re е plotë më aventura.

  • Antalia - Udhetimë sezonale

    Me më shumë se një milion vizita në vit, Antalia është kryeqyteti turistik i Turqisë. Një qytet me mbi 300 ditë me diell në vit, histori të pasur, ndërtesa moderne dhe plazhe të bukura.

  • Izmir - Udhëtimе sezonal

    Izmiri është qyteti i tretë më i madh në Turqi, i cili, me historinë e tij, klimën e shkëlqyer, 629 km vijë bregdetare, detin me të gjitha nuancat e blusë dhe trashëgiminë e pasur kulturore.