Аланија Лето 2023

Аланија - место каде што сегашноста се соединува со минатото, каде што има изобилство од природа и историја, каде што и Клеопатра некогаш уживала на најубавата плажа.
Нурнете се во бистрите води на Медитеранот, вкусете турски специјалитети во рестораните на Димчај, прошетајте низ старата тврдина и Црвената Кула. Без разлика дали сакате бурен ноќен живот, шопинг до бесвест, истражување пештери или едноставно сончање на плажа со коктел во рака, Аланија е вистинскиот избор дури и за најпребирливите.

Вашите патувања