Анталија лето 2022

Анталија Есен 2023 ✈️

Анталија, позната и како “Бисер на Медитеранот”, е место каде што морето, сонцето, историјата и природата совршено се надополнуваат. Антички градови, море, сонце, плажа, шума – сето ова е дел од таа беспрекорна хармонија во Анталија, со над 300 сончеви денови годишно. Истражете ги старите цивилизации во Анталија и Сиде, уживајте во зелените шуми на Кемер, вкусете ги уникатните јадења во Аланија, или опуштете се на плажите со алтен песок во Белек и Лара.

Вашите патувања