Лара Лето 2023

Со своите екстравагантни и модерни хотели, многу луѓе ја нарекуваат областа Лара како турскиот Лас Вегас. Луксузните ресторани, базени, аква паркови, па и сензационалните СПА центри го дополнуваат гламурот на ова место. Доколку сакате да искусите автентична турска култура, Анталија ви е на дофат за истажување.

Вашите патувања