Политика на колачиња

Политика за колачиња

Што се колачиња?


Со цел постојано подобрување на искуството за користење на веб-страницата www.fibula.com.mk, ние користиме колачиња. Колачињата се мали датотеки што прелистувачот ги поставува локално на корисничкиот диск на корисникот. Ние користиме колачиња за подобро разбирање како ја користите веб-страницата, за да го персонализираме ова искуство и да ја направиме следната посета попријатна.


Кои колачиња ги користиме?


_ga и _gid собираат податоци во Google Analytics. Со нивна помош, учиме како да ја користиме нашата веб-страница и да ни помогнеме да се подобруваме. Собраните информации се во анонимна форма на колаче __tawkuuid што припаѓа на апликацијата tavk.to за разговор. Со оваа апликација можеме да разговараме со вас преку Интернет.
Сите податоци собрани од колачето се анонимни и не поврзуваат информации со физичко / правно лице.


Како ги користиме овие колачиња?


Анализа на ефикасноста и ефикасноста на страницата;
Колачиња за регистрација за добра функционалност на веб-страницата;
Поефикасна маркетинг комуникација. Ние не собираме лични информации за употреба од колачиња. Колачињата локално складираат информации на уредот на корисникот, а информациите што се користат при анализа, рекламен маркетинг и таргетирање се анонимни.


Можете да одбиете колачиња!


Можете да одбиете употреба на колачиња со избирање соодветни поставки на вашиот прелистувач
Забележете дека ако го направите ова, можеби нема да можете да ја користите целосната функционалност на оваа страница.


Поставки за колачиња за Internet Explorer: детали овде
Поставки за колачиња во Firefox: детали тука
Поставки за колачиња за Chrome: детали тука
Поставки за колачиња за Safari: детали тука


Одрекување одговорност


Веб-страницата www.fibula.com.mk е страница со информативна содржина. Фибула Ер Травел не презема никаква одговорност за точноста и прецизноста на овие информации.

Fibula Air Travel не гарантира на кој било начин, експлицитно или имплицитно, реалност, навременост и комплетност на податоците и информациите презентирани на веб-страницата.

Сите недоследности или грешки што можат да се појават во кое било време помеѓу содржината на веб-страницата и реалните информации не подразбираат никаква одговорност за „Фибула Ер Травел“.

Податоците и информациите достапни на јавноста на оваа веб-страница не претставуваат препораки, гаранции, совети или обврски на Fibula Air Travel.

Фибула Ер Травел не може да одговара за кое било лице / субјект за каква било штета што може да се случи, директно или индиректно, преку употреба на веб-страницата www.fibula.com.mk или како резултат на каква било грешка или пропуст.

Фибула Ер Травел, исто така, делува како агент за независни добавувачи како што се: авиокомпании, хотели, компании за изнајмување автомобили и други даватели на услуги за патувања.

Фибула Ер Травел не презема никаква одговорност за патничките производи и услуги што ги нудат добавувачите и не гарантира на кој било начин (експлицитно или имплицитно) за точноста или квалитетот на производите и услугите рефлектирани на оваа веб-страница.