Пребарај патување

2 Возрасни
2 Возрасни
Датум на поаѓање
6 - 9 ноќи
2 Возрасни

Лето 2022 - Популарни дестинации | Пакет аранжмани

 • Пакет аранжмани | Анталија лето 2022

  1. Seaden Sea Planet Resort & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Seaden Sea Planet Resort & Spa
   од € 722
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  2. Kaya Side

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Kaya Side
   од € 834
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  3. Limak Arcadia Sport Resort Hotel

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Limak Arcadia Sport Resort Hotel
   од € 962
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  4. Papillon Belvil

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Papillon Belvil
   од € 1.185
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  5. LRS Lake & River Side Hotel & Spa

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   LRS Lake & River Side Hotel & Spa
   од € 548
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  6. Granada Luxury Okurcalar

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Granada Luxury Okurcalar
   од € 801
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  7. Terrace Beach Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Terrace Beach Resort
   од € 789
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Анталија лето 2022

  1. Kirman Arycanda De Luxe

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Alanija
   Kirman Arycanda De Luxe
   од € 336
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
  2. Dosinia Luxury Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Kemer
   Dosinia Luxury Resort
   од € 192
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
  3. Alarcha Hotels & Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Side
   Alarcha Hotels & Resort
   од € 244
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
  4. Kaya Palazzo Golf Resort

   1. Turcija
   2. Antalija
   3. Belek
   Kaya Palazzo Golf Resort
   од € 751
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 26 авг. 2022
 • Пакет аранжмани | Хургада лето 2022

  1. Steigenberger Al Dau Beach Hotel

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Steigenberger Al Dau Beach Hotel
   од € 991
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  2. Hurghada Long Beach Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Hurghada Long Beach Resort
   од € 651
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  3. Continental Hotel Hurghada

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Continental Hotel Hurghada
   од € 781
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  4. Jaz Aquamarine

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Jaz Aquamarine
   од € 954
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
  5. Albatros Palace Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Albatros Palace Resort
   од € 1.010
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Хургада лето 2022

  1. Royal Star Empire Beach Hotel

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Royal Star Empire Beach Hotel
   од € 65
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
  2. Sphinx Aqua Park Beach Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Sphinx Aqua Park Beach Resort
   од € 127
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
  3. Minamark Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   Minamark Resort
   од € 92
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
  4. ZYA Regina Resort & Aqua Park

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   ZYA Regina Resort & Aqua Park
   од € 318
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
  5. King Tut Resort

   1. Egipet
   2. Crveno more
   3. Hurgada
   King Tut Resort
   од € 134
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 17 авг. 2022
 • Пакет аранжмани | Бодрум лето 2022

  1. Kadikale Resort

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Kadikale Resort
   од € 870
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 7 дена / 6 ноќи
   • Датум на полетување 07 јул. 2022
   • Аеродром Skopje Airport
 • Само хотел | Бодрум лето 2022

  1. Blue Dreams Resort & SPA

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Blue Dreams Resort & SPA
   од € 320
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 07 јул. 2022
  2. Royal Asarlık Beach Hotel & Spa

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Royal Asarlık Beach Hotel & Spa
   од € 288
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 07 јул. 2022
  3. Very Chic Hotel

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Very Chic Hotel
   од € 315
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 07 јул. 2022
  4. Sundance Resort

   1. Turcija
   2. Egejski Breg
   3. Bodrum
   Sundance Resort
   од € 230
   • Патници 2 Возрасни
   • времетраење на патувањето 4 дена / 3 ноќи
   • Датум на полетување 07 јул. 2022