Белек Лето 2023

Едно од омилените места на посетителите во Анталија е Белек, токму поради прекрасните плажи со ситен песок и некои од најдобрите голф терени - сето тоа опкружено со историски и културни знаменитости. На 30км од Анталија, Белек со својата природна убавина, стотиците видови растенија и птици, е совршен спој на спорт со култура и природа.

Вашите патувања