Faliraki Bay Hotel

 1. Grcija
 2. Rhodes
 3. Faliraki
 • Faliraki Bay Hotel
 • 26 слики
 • Резорт
 • Песочна плажа
 • Тивок
 • Помал интимен хотел
 • Во близина на плажа
 • Преубава плажа
 • Отворен базен

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Faliraki Bay Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште

Локација