Kresten Palace

 1. Grcija
 2. Rhodes
 3. Sgourou
 • Kresten Palace
 • 26 слики
 • Опкружен со зеленило
 • Кодекс на облекување
 • Резорт
 • Тивок
 • Бесплатно WiFi на јавни површини
 • Дете до 13,99 - бесплатно сместување
 • Фамилијарни
 • Отворен базен
 • На плажа

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Kresten Palace

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација