Rodos Palladium

 1. Grcija
 2. Rhodes
 3. Sgourou
 • Rodos Palladium
 • 36 слики
 • Кодекс на облекување
 • Резорт
 • Елегантен
 • Затворен и отворен базен
 • Луксузен
 • Одличен избор
 • Песочно-камчеста плажа
 • На плажа
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Rodos Palladium

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација