Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Alan Xafira Deluxe Resort & Spa
 • 44 слики
 • 2 деца бесплатно
 • Аква парк
 • Поволни цени
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Дете до 12,99 - бесплатно сместување
 • Теретана и СПА
 • Песочно-камчеста плажа
 • Затворен и отворен базен

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Alan Xafira Deluxe Resort & Spa

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца

Локација