Holiday Garden Resort

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Alanija
 • Holiday Garden Resort
 • 41 слики
 • Аква парк
 • Тениски терен
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Отворен базен
 • Дете до 11,99 - бесплатно сместување
 • Плажа со камчиња
 • На плажа
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Holiday Garden Resort

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација