Ambassador Plaza Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Kemer
 • Ambassador Plaza Hotel
 • 50 слики
 • Во близина на плажа
 • Затворен и отворен базен
 • Центар на градот
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Плажа со камчиња
 • Теретана

www.ambassadorhotels.com/

Инфо Ambassador Plaza Hotel

www.ambassadorhotels.com/

Содржини

 • Општо
  • Собна услуга
 • За деца
  • Детско игралиште

Локација