Grand Viking Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Kemer
 • Grand Viking Hotel
 • 20 слики
 • Затворен и отворен базен
 • Центар на градот
 • Дете до 11,99 - бесплатно сместување
 • Плажа со камчиња
 • Теретана

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Grand Viking Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација