Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

 1. Turcija
 2. Antalija
 3. Lara
 • Venezia Palace Deluxe Resort Hotel
 • 58 слики
 • Песочна плажа
 • Голем воден парк
 • Анимација
 • Бесплатно WiFi
 • Затворен и отворен базен
 • Тениски терен
 • Лежалки и чадори бесплатно
 • Дете до 12,99 - бесплатно сместување
 • Фамилијарни
 • На плажа
 • Теретана и СПА

Creation of description for this hotel is in progress.

Инфо Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Содржини

 • За деца
  • Детско игралиште
  • Клуб за деца
 • Плажа
  • Лежалки за плажа

Локација