Оглас за вработување | Претставници

Travel Agency Skopje

Бараме туристички претставник од Македонија за работа во Анталија за летната сезона 2023.

Бараме високо мотивирана личност која е ориентирана кон клиентите за да се приклучи на нашиот тим како туристички претставник / водич за патување. За оваа работа, вие ќе бидете одговорни за пречекување гости на аеродромот, организирање на нивниот трансфер, продажба на патувачки екскурзии и испраќање во хотели. Работата е во времетраење од почеток на мај до крај до октомври. По завшрувањето на летната сезона, ќе имате можност да работите хонорарно како наш соработник за продажба преку нашиот B2B систем

Преглед на работата

Работна позиција
Туристички претставник
Локација
Анталија
Работно време
Полно
Искуство
Незадолжително
Датум на објава
10.04.2023
Сите CV-а се разгледуваат
Пријави се

Одговорности

 • Пречекување на гостите на аеродром
 • Организирање на трансфери
 • Продажба на патувачки екскурзии
 • Справување со барањата и поплаките на клиентите
 • Одржување на професионален однос со клиентите
 • Развивање и градење работни односи со другите колеги.

Квалификации

 • Познавање на англиски ИЛИ турски јазик
 • Познавање на македонски јазик
 • Познавања од областа на туризамот се сметаат за предност
 • За предност се смета познавање на албански јазик

Сертификати и/или Лиценци

 • Било каква работа во туристичкиот сектор се смета за предност

Ви нудиме

 • Предизвикувачка позиција во водечка компанија за туризам во државата и регионот
 • Можност за работа на прекрасна локација во Анталија, Турција
 • По завшрувањето на летната сезона, ќе имате можност да работите хонорарно како наш соработник за продажба преку нашиот B2B систем
 • Забавна и динамична работна средина каде што можете да запознаете луѓе од целиот свет
 • Можност да бидете дел од бизнис кој континуирано расте и се развива
 • Редовна плата и бонуси по учинок
Заинтерирани сте?
Ве молиме испратете го Вашето CV на vrabotuvanje@fibula.com.mk